tisdag 4 april 2017

Turister och prinsessan


I morse tog vi bussen till Larnaca. Det var vi ju tvungna att göra innan det är dags att åka hem, och idag verkade vara en bra dag. Och det var det. Efter en molnig morgon klarnade det upp och blev en strålande dag.


Vår lilla favoritrestaurang sedan vi var här för nästan två år sedan hade tyvärr stängt.


Grannpuben......


Och så fick vi ju ta en sväng till vårt gamla hotell, Amorgos. Det såg ut som vi mindes det. Fast de flesta av alla katter på utsidan verkade vara försvunna..........


En Keo i solen på det gamla favoritstället. Där blev vi kvar en bra stund.


Nu har solstolar och parasoller kommit fram på Finikoudes beach, och här låg en hel del människor. Här lade vi oss också - i 10 minuter. Sedan insåg vi att vinden var i kallaste laget, så vi flyttade upp till en bänk vid muren. Där var det betydligt skönare!
Innan det var dags att åka hem åt vi en sen lunch/tidig middag på Tuck Inn - souvlaki i pitabröd för Tommy och halloumi i pitabröd för mig. Riktigt gott!


Dags att åka hem till Paralimni igen. Det var nog den sista turistturen för den här gången, för nu har vi bara två dagar kvar innan det är dags att ägna sista dagen åt städning och packning!


Idag fyller lilla prinsessan Idun ett år! Det är otroligt hur fort det där året gick! Och inte har vi sett henne på tre månader, och det dröjer ytterligare en månad innan vi träffas, eftersom hon åker på semester med sina föräldrar strax innan vi kommer hem. Vi får ta igen det när de är tillbaka.....

Grattis prinsessan - vi ses när vi alla är på plats igen!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar