söndag 8 november 2015

Åh nej!


Jaha - där gick den åt skogen. Min kamera alltså. Fast i och för sig kan jag fortfarande ta bilder, men inte på kvällen, för blixten har lagt av. 
Typiskt! 
Idag kom thailandskompisen Yvonne på besök tillsamman med sin nya kärlek. Det är nästan precis ett år sedan vi sågs senast, och det krävdes lång och noggrann planering för att få till den här träffen. Men vi lyckades till slut!
Massor av bilder tog jag under kvällen. Varenda bild var helt värdelös. Blixten vägrade samarbeta, och allt blev bara ett enda mörkt surr. Undra just om min kamera lever sitt eget liv och censurerar kvällen.......Men nej - jag tror inte det. När jag testade idag var blixten fortfarande alldeles död.

Ingen bild gick i alla fall att använda. Den enda bilden jag har från den här kvällen är en på mig själv som Yvonne tog med sin mobilkamera alldeles i början av festen! 
Nåja - man får väl misslyckas någon gång ibland. Men trist var det. Det är bara att hoppas att Monica fick lite fina bilder - jag kan ju alltid länka till henne om någon är intresserad av att se hur vi hade det. För vi hade det väldigt trevligt. Det var många glada skratt under kvällen, och en del allvarligare samtal, och så förstås god mat och dryck. Och sent blev det. För mig är sent numera sådär 23.00. Den här kvällen höll jag mig vaken till närmare 01.00 - inte illa! Men då var det sängdags. Några satt visst kvar till närmare 03..........

Yvonne och kärleken åker till Asien några dagar innan jul - Thailand, Kambodja och Vietnam. Vi håller oss - som bekant - till Europa i år. 5 veckor kvar........


Gästerna åkte hem på tidiga eftermiddagen, och vi tog en promenad i fantastiskt väder. Strålande sol och 12 plusgrader den 8 november - vad liknar det? Vi var många som utnyttjade den här dagen - det var folk överallt!


Sent igår kväll och i natt rasade den första höststormen över Rörö. Idag var det nästan lugnt igen. Men havet var fortfarande upprört.


Skuggorna växer. Vid 15-tiden var de väldigt långa..........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar