fredag 11 juni 2021

Kattsemester och hej då......


Varje dag åker jag till stugan. Varje dag hoppas jag att Store Miss är tillbaka, Varje dag blir jag besviken. Men han kommer väl när han har tröttnat på sin kattsemester - det vill jag tro i alla fall, Fast nu har det snart gått 5 veckor sedan han drog iväg............

Under tiden jag väntar på katteländet får jag njuta av allt som växer och blommar vid stugan. Den första utslagna passionsblomman.


Den första lila rhododendronen.


Potatisen - Rocket kommer först! Fast jag tror knappast att den är klar till midsommar......


Morgonstjärnan..........


Allt är inte kul. Grävlingen (tror jag i alla fall) har varit här. Stora hål är det i pallkragen, och en massa lökar är uppgrävda. Eller också ligger de upp och ner........


Sallaten gillade han visst inte. Men dillen är borta, och det mesta av persiljan också, trots att vi hade satt nät över odlingarna. Det struntade han fullständigt i!


Nåja - så är det att bo i skogen - man får ta det onda med det goda, Fast visst känns det väldigt surt att få nästan allt som man har lagt ner en massa jobb på förstört"


Så var det dags att säga hej då till den Lilla Gröna! Hon har verkligen tjänat oss troget i många år nu - aldrig krånglat med att vägra starta eller protesterat när vi har lastat henne både full och överfull eller dragit alltför tunga lass med henne, Nu flyttar hon till Dals Långed och förhoppningsvis går hon som en klocka några år till för sin nya ägare! 


Nu står Lilla Röda på hennes plats. Och resten av parkeringen är full av röda bilar. Här bor det röda gänget!











 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar