onsdag 2 september 2020

Till slut!


Så fick vi äntligen till det! Efter en massa planerande och ett par uppskjutna besök (på grund av vädret!) kom de, systrar och svågrar, för att gratulera Tommy på 75-årsdagen!


Vi saknade Gittan och Lasse, men vi var glada att se Eva och Åke och Monica och Per-Erik. Det var alldeles för längesedan vi träffades! Men en födelsedag är väl ett bra tillfälle att göra slag i saken.

Och till slut hade vi en fantastisk tur med vädret, den här ljuvligt varma, soliga, vindstilla tisdagen den första september! 


Så vad spelar det för roll att det är 10 dagar sedan han fyllde år, Tommy  - smörgåstårta smakar lika bra när som helst!


I virustider ska man helst träffas utomhus. Så det gjorde vi. När solen försvann bakom grantopparna tände Tommy en brasa i grillen.


Den värmde, och den jagade bort irriterande knott.


Från början var skottkärran fylld med ved. Mot slutet av kvällen var den nästan tom.....


Födelsedagstårtan åt vi runt brasan medan mörkret började sänka sig.


Väldigt mysigt var det. Och väldigt roligt hade vi!


Inte brydde vi oss om att det blev kyligt framåt kvällen..... Det finns ju tjocktröjor och filtar, för att inte tala om den värmande brasan!


Halv elva - så länge kan man faktiskt sitta ute, äta tårta, dricka vin och prata, prata, prata! Vilken fantastisk eftermiddag och kväll vi fick till slut!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar