fredag 30 juni 2023

Bakslag


Första veckan efter operation gick fantastiskt bra! Men sedan.......... Oj så ont i ryggen jag fick! Det blev värre för varje dag och till slut fanns inget annat alternativ än att ringa efter hjälp - först 1177, sedan 112. Att ta sig till akuten på NÄL med vanlig bil var inte att tänka på, så det blev ambulans, för första gången i mitt liv. 


Efter många timmar i ett behandlingsrum med alla tänkbara prover och andra undersökningar hittades äntligen felet - kotkompression! Otroligt smärtsamt och dessutom långvarigt. Jag fick åka hem med smärtstillande och remiss till VC - trolig osteoporos ska kollas! Mycket sängläge nu tyvärr. En liten stund kan jag vara uppe innan ryggen håller på att ta kål på mig. Men lite lite bättre blir det väl för varje dag......


Men lite positiva saker händer trots allt mellan varven! Agrarerna togs bort då det hade gått tre veckor efter operation, och allt såg jättebra ut enligt distriktssköterskan! Och så kom sonen och tog över matlagningen så Tommy fick lite ledigt!


Midsommarmiddag!





Ljuvligt väder hade vi hela midsommaren! Inte för att jag själv kunde njuta så mycket, men Fredrik och Tommy tog flera båtturer.


Några timmars paddling blev det också för Fredrik - fattas bara annat när man är i Dalsland för en gångs skull!


Nu hoppas jag på snar bättring - att ligga i sängen så här mycket är inget jag önskar mig, men det är bara att bita ihop, göra övningarna för höften och försöka vara uppe så mycket jag nu orkar....... 













 

1 kommentar: