fredag 1 januari 2021

2021



låter väl bra? Det måste ju bli ett bättre år än 2020 som var ett riktigt skitår! Vi är innerligt trötta på isolering och att ständigt vara försiktiga med vad vi gör och vart vi går. Hålla avstånd. Tvätta händerna stup i kvarten. Handsprit överallt. Nej, nu får det räcka. Nu väntar vi bara. På vaccin. På operation. På att få leva lite mera normalt. Men livet blir nog aldrig mer normalt igen. Men förhoppningsvis blir det en vändning det här nya året. Vi vill resa igen! Med tanke på vår ålder har vi ju inte så värst mycket tid kvar att göra det vi vill och älskar.Ska vi orka med stugan och allt som behöver göras där till våren och sommaren? Ska vi kunna träffa våra barn och barnbarn utan att behöva frysa utomhus en timma innan det är dags att åka de 25 milen hem igen? Bara tiden kan utvisa det. Men hoppas gör vi. Och väntar gör vi. Och att vänta och inte veta är det värsta som finns......!


Nyårsafton blev en lugn historia för vår del. Bara vi två och helstekt entrecote med en massa goda tillbehör!


Vi hade det bra!


Och vad gör man en sådan här märklig nyårsafton? Jo, man tittar på Bingolotto med varsin lott, och som vanligt är man ett nummer ifrån storkovan!


Ett glas bubbel vid 12-slaget förstås! Några fyrverkerier hade vi inte, och det var det inte så många häromkring som hade heller. Fast några raketer såg vi strax efter midnatt........

Nu är det nyårsdag, och den har gått i lugnets tecken, den också. Jag hade ambitionen att ta en promenad, men när det började spöregna gav jag upp de planerna. Nej - skidor och backhoppning på TV fick det bli istället. Kanske orkar jag mig ut i morgon. Eller inte.

I alla fall:

Gott nytt år!











 

2 kommentarer:

  1. Gott Nytt År till er från oss! Så klart blir 2021 bättre än 2020, det måste det helt enkelt bli. Det vänder nu - allt vänder nu!
    Sarah o Totis

    SvaraRadera
  2. Gott Nytt Resår tror vi på!!;)

    SvaraRadera