måndag 22 januari 2018

Wifi och nya möbler


Hela helgen har vårt wifi strejkat. Det försvann i fredags förmiddag. Under hela helgen har vi snyltat på grannarnas wifi - restaurangen tvärs över gatan och spritbutiken. De har fritt wifi utan lösenord - väldigt osäkert med andra ord, så några bankärenden har det inte varit läge att göra. Dessutom är det väldigt svajigt, så att se ett avsnitt av Bron som vi har börjat följa tar minst två timmar - mycket frustrerande! 
Men idag fick jag tag på vår hyresvärd, Marios, som lovade kontakta leverantören så att de fick fixa det hela. Dessutom skulle han komma med en ny säng till oss - den gamla har gjort sitt tyckte hans fru! Inte för att vi har klagat - vi har sovit gott! Men en ny säng skulle vi få i alla fall. Och här åker den gamla på sin sista resa - till tippen!


Inte bara fick vi en ny säng - Martina, Marios fru, satte upp en ny tavla över sängen,


och dessutom fick vi nya sängbord. Och så kom Adrianna, städerskan, med rena lakan och handdukar och bäddade vår nya säng åt oss!


Ett nytt bord fick vi också. Det gamla var aningen vingligt med ett trasigt ben. Martina hämtade ett nytt bord åt oss när hon fick se det!


Sedan åkte de vidare. Och internet har vi igen. Nu ser vi fram emot nästa avsnitt av Bron ikväll utan en massa irriterande avbrott - hurra! Och i morgon kan vi betala våra räkningar.......
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar