fredag 28 maj 2021

Opererat och klart!


Klockan 5 igår morse ringde larmet. Några timmar senare var vi på Carlanderska sjukhuset, i god tid för säkerhets skull. Här ska inte tas några risker........


I väntan på att de ska ringa från operationsavdelningen..... Som tur var fick vi vänta en väldigt kort stund, annans hade Tommy kanske ångrat sig och åkt hem igen! Fast jag tror inte det - vi har väntat tillräckligt länge på den här stunden!


Jag fick följa med Tommy upp till operationsavdelningen, lämna hans prylar och säga hej då så länge - vi ses i morgon! Sedan var det bara att sätta sig i den lilla Röda och köra hemåt........


Operationen gick jättebra, och den första återhämtningen efteråt kunde väl inte varit bättre. Den var så bra att Tommy fick åka hem flera timmar tidigare än beräknat. Jag hann knappt åka till stugan och klippa lite gräs och kolla allt som har börjat slå ut (70-årspresenten till exempel - de fina äppelträden!) innan det var dags att åka hem igen för att ta emot den nyopererade!


Efter att ha fått en ägg- och sillmacka och lite kramar och pussar och lite prat och sedan 2,5 timmars sömn är man så här nöjd!









 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar