söndag 11 juli 2021

Riktig sommar!


Äntligen blommar den, kaprifolen som jag fick av syster och svåger för 8 år sedan! Den har växt och den har verkat trivas där den står, men blomma - icke! Knopparna har bara ramlat av innan de har hunnit slå ut. Men den här sommaren får vi äntligen se den blomma!


Inte är det ofta vi går ut och äter, särskilt inte i dessa tider..... Men nu har Brukshandeln äntligen öppnat, och en söndagsmiddag där kan väl inte vara fel?


Det var det inte. Det var väldigt gott.


Och såklart satt vi på utsidan - det är ju sommar och sol!


Vårt nya lilla land har kommit igång alldeles väldigt i solen och värmen. Några pionblommor har det blivit, och de tidigaste liljorna. Fler liljor är på gång......


Stjärnflockan som jag fick för några år sedan av snäll granne har dykt upp helt plötsligt. Jag trodde att den hade drunknat i allt ogräs, för det där landet har inte haft högsta prioritet detta året. Jag har inte hunnit med det helt enkelt. Men ibland funkar det tydligen ändå!
 

Men vattna måste man! Fast det klarar Tommy av väldigt bra nu, med en krycka i ena handen och slangen i den andra!


Första egna potatisen


och de tio första gurkorna. Det blev ett par burkar saltgurka som vi ska smaka på om sådär tre veckor!


Nu väntar vi på besök - om en vecka kommer Johanna och Idun! Det ska bli så himla mysigt att ha dem här - vi har inte setts på hur länge som helst. Men nu kan man äntligen våga träffa barn och barnbarn!


















 

1 kommentar:

  1. Ive been making an attempt to Gain entry to this web site for a while. I used to be utilizing IE then once I tried Firefox, it labored just effective? Just wanted to bring this to your attention. This is actually good blog. I have a bunch myself. I actually admire your design. I know that olansi luftreiniger

    SvaraRadera