fredag 16 december 2011

Räkfrossa och bloggbok


Ibland behöver man ha en "tjejkväll"........


Så igår kom Monica med färska räkor från stan. Tillsammans med bröd, smör, ost, vitt vin och mängder av stearinljus blev det några timmars prat, skratt och framtidsplanerande. Och Thailandsresan börjar närma sig - dags att boka boende i Bangkok kanske? 


Idag fick vi se solen en lång stund - det var längesedan sist. Men alltför snabbt försvann den bakom molnen igen, innan jag hade hunnit ut för att få njuta av i alla fall några solstrålar - typiskt! 
I affärens fönster är det julskyltat och fint - det stod jag och tittade på medan jag väntade på att de skulle öppna klockan tre efter middagsstängningen. 


Solen lyste med sin frånvaro igen och duggregnet var väldigt blött. Men för en gångs skull var det nästan lugnt - snudd på vindstilla.
 

Skönt - för nu har det blåst stormvindar hur länge som helst! Lite trött börjar jag bli på det, men alternativet - snö och minusgrader - är värre, så jag ska inte klaga alltför mycket..........


Och så glad jag blev - och överraskad! Min bloggbok (eller rättare sagt böcker - det blev två!) hade kommit! Redan! Jag beställde i söndags - det var en fantastiskt snabb leverans! Och väldigt nöjd blev jag när jag bläddrade igenom dem. Fina bilder, bra text, snyggt omslag (eller hur?) och - framför allt: De håller ihop, med spiral! Det är lite skillnad mot den bloggbok jag beställde i början av året, som numera mest liknar någon slags lösbladssamling!
Så nu har jag min blogg - och hela förra årets dagbok - i två fina böcker! Väl värt pengarna! Fler som vill göra böcker av sin blogg? 
HÄR är länken!

9 kommentarer:

 1. Så himla avis...så nu har jag oxå beställt. De ser ju riktigt fina ut...
  Kram/Monica

  SvaraRadera
 2. Åh, vad fina!!! Om jag skulle bli färdig till det? Behöver ju en nytändning av något slag. Kanske vore det här något? (av bloggandet alltså!) Du nu ska jag kolla på din film i förra inlägget, Eva-Katrine hade disco förut så då kunde jag inte sätta på ytterligare musik). Åtekommer alltså!

  Kram Ingela som har saknat er också!!!

  SvaraRadera
 3. Det såg himla mysigt ut med räkfrossa ja det är väl en hel del som ska planeras för snart är det ju time. Kram Marita.

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Förstår at du är nöjd-- för det har varit/är ett nöje att läsa din "dagböcker" och se de fina bilderna!
  Håller med dig till 100%: Regn och ruskt och ständig blååååst.. huuuh, men "mitt emellan väder" med förädisk halka är faktiskt än värre!
  Alltså rätt nöjd, med stearinljus som mjukgörande själens värmekälla!

  SvaraRadera
 5. Så mysigt ni har det!:)
  Bloggböckerna ser jättefina ut!

  SvaraRadera
 6. Hej
  Jag kom hit via bloggtillbok - och undrar hur det ser ut inne i boken. Alltså om radbrytningar kommer hipp som happ (som jag har sett någonstans) eller om det är ett inlägg per sida/uppslag?

  Jag har bara gjort vanliga fotoböcker hos photohome, och de har inte tappat blad trots flitigt läsande i dem, men spiralbindning kanske inte är så dumt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spiralbindning blir jättefint! Och man kan själv välja om man vill ha ett inlägg per sida!

   Radera
 7. Tack för svar - nu ska jag ta tag i att göra en bok. Blir säkert många regniga dagar att pillra med det... ;) (Optimist är inte mitt mellannamn!)

  Bloggblad
  Marianne Bokblad

  SvaraRadera