onsdag 21 juli 2021

Efterlängtat!


Lite trädgårdsarbete får man göra trots att det egentligen är för varmt för att jobba. Men man kan ju alltid sitta på en stol och plocka av vinbären! Ja - innan fåglarna har ätit upp alla!


Vattna behöver man göra, hela tiden!


Glenn hittade lite kantareller häromdagen av en ren händelse. Den här dagen bestämde vi oss för att ta en tur till skogen alldeles nära oss för att se om där fanns något guld. Fast inte var det mycket vi hittade, och de kantareller som fanns var väldigt torra. Dessutom hade ett gäng vildsvin varit framme och bökat upp och förstört en hel del! Nåja, det vi hittade räckte till varsin macka i alla fall..... Fast det bästa med den där turen var att Tommy äntligen fick ta sin första skogspromenad efter operationen! Med två kryckor och största försiktighet gick det bra!


Och så kom Johanna och Idun. Det är såå längesedan vi sågs!


Medan Johanna shoppade loss i Bengtsfors hamnade Idun i affärens leksakslåda. Det var inte lätt att slita sig därifrån när mamma hade shoppat färdigt.....


Tisdag kväll, strålande väder och middag på Sjömagasinet.


Idun beställer lax. Hon är ungen som föredrar fisk framför kött. Och mycket grönsaker ska det vara!


Far och son, mätta och nöjda. 


Ett litet stopp på lekplatsen blev det förstås innan vi drog oss hemåt.


Posera kan hon, Idun!


En stund på balkongen i den ljumma sommarkvällen innan läggdags. Saga, Iduns favorithund, höll oss sällskap med sitt stora ben som hon vandrade runt och visade upp. Hon funderade på att visa det för grannarna också, men det tyckte inte hennes matte var någon bra idé.......


Det tar på krafterna att hälsa på hos morfar och mormor - det är mycket att upptäcka och göra hela tiden. Efter en dusch somnade Idun väldigt gott!


 

















 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar