måndag 29 november 2021

Höstprojekt


Så var det dags för årets sista projekt (och kanske största) vid stugan - ta ner tältduken på växthuset! Ingen vet hur vintern kommer att bli, och just nu vet vi inte om vi kommer att vara på plats eller långt härifrån. I vilket fall chansar vi inte - det skulle ju vara trevligt om tältduken höll ett år till! Samtidigt passade vi på att tömma vattentunnan - det glömde vi förra året med påföljd att det tog väldigt lång tid innan den tinade upp. Att få loss tältduken är inte helt lätt - den är fastskruvad för att inte blåsa bort när stormarna kommer - men vi lyckades till slut.


Nu kryper minusgraderna på oss, men vissa dagar är det lite sol och ganska vackert över Lelång. Som den här dagen, när vi hade ärenden att uträtta i Bengtsfors.


Första advent, och adventsfika och underhållning på Optimisten! Så mysigt!


Idag när jag kom upp var det 9 minusgrader på utsidan och isen hade börjat lägga sig i vår vik. Det verkar bli en tidig vinter..........


Dagens "måste göra" - veterinärbesök i Årjäng för katternas årliga vaccination. De skötte sig med den äran, fast Lille Miss vände rumpan till, så veterinären fick lirka lite med honom. När vi kom hem störtade Store Miss ut med en väldig fart, medan Lille Miss föredrog att titta på fåglarna där ute i kylan genom fönstret. Ikväll är båda trötta - det tar på krafterna att bli vaccinerad, både för människor och djur!


Dagens händelse: Äldsta barnbarnet fyller år! Här är hon väl fyra sådär. Idag blev hon lite äldre..... Grattis Isabelle, min prinsessa!💔💕











 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar