onsdag 16 mars 2022

Over and out


Det är inte många dagar kvar nu......


Vi tog en sista tur till marknaden för att inhandla den där supergoda grillade kycklingen, Och oliver, Massor av oliver i olika inläggningar! Man måste få frossa så här på sluttampen!






Men det börjar närma sig hemresa alldeles väldigt fort, så det är dags att börja städa, och vattna och snygga till på utsidan. Och på insidan! Det tar rätt många timmar under de två sista dagarna. Men till slut  är det klart, och vi är nöjda. 


Sista rycket på utsidan: Möblerna ska täckas! Det var väl tur att vi gjorde det, för på avresedagen kom fulvädret med stormvindar, saharadamm eller calima som det kallas här, och regn. Det blev ett lerregn av den kombinationen!


Det här kommer vi att sakna.........


Efter en lång resa - taxi från lägenheten till flygplatsen, incheckning och lång väntan och byte av gate i sista stund, fyra timmar på planet med hostande tant som granne landade vi på Arlanda vid 19-tiden på måndagskvällen. Där blev vi hämtade av Annelie och fick umgås med henne och barnbarnen ett par timmar innan det var dags för sängen. Nästa dag fick vi skjuts av Annelie till Danderyd där vi tog en taxi till Centralen och bussterminalen för ytterligare väntan på bussen som tog oss vidare till Årjäng. Det tog 6 timmar som vi fördrev med att lyssna på ljudbok, äta en Pressbyråmacka och försöka vila lite. !8.20 var vi framme i Årjäng där Christian väntade. Efter lite proviantering av frukostmat landade vi hemma strax efter 19.00! Resan hem är lååång! Men så är det när man bor i skogen och har långt till närmsta flygplats.........

Kvällen blev rätt tidig.......


Idag; Vi måste ju titta till Drömstugan! 


Där var allt i sin ordning, och i solen var det 25 grader. Så var vi hemma då. Ordningen återställd, Nu väntar jobbet.......



















 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar