måndag 25 mars 2019

Rymlingen


Så blev alla chilisar, paprikor och melonplantor omskolade. Nu står de i soligaste fönstret och verkar ha klarat den chocken bra - de ser ut att trivas i alla fall!
!

Under tiden vi har varit borta har det avverkats mängder här i Gustavsfors, särskilt runt vår lägenhet. Till och med slänten ner mot varvet röjde kommungubbarna och -tjejerna. Härligt - nu får vi ännu finare utsikt! Och på andra sidan får vi visst snart nya grannar - ett gäng får!


Hönshuset ska få innerväggar, för nu är isoleringen klar.


Här går det undan! Snart är det bara golv och innertak kvar. Och så måste vi åka och köpa nät till hönsgården, och vatten- och foderautomater. Och en värmelampa. Och så måste vi fixa en kycklingbur där de små liven ska bo i början. Och lite annat smått och gott.......


Tommy snickrar. Jag hantlangar och mellan varven tvättar jag gardiner och mattor och hänger på tork i vårsolen.


Och båda oroar vi oss för Chilli. Han gick ut som vanligt i lördags morse, och sedan dess har vi inte sett en skymt av honom på 2,5 dygn,


inte förrän ikväll när han kom instudsande genom balkongdörren, precis som om ingenting hade hänt. "Jag har ju bara varit ute en stund......" Ha - en stund! På rymmen har han varit! Var han har hållit hus har vi ingen aning om, och inte lär vi få veta det heller. Han kanske tog igen de där tre månaderna han har fått vara inomhus medan vi var i Spanien!
Lite hungrig var han allt. Och liite trött. Och väldigt kelsjuk........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar