måndag 2 februari 2015

Skön söndag!


Tidig söndagsmorgon. De burmesiska jobbarna börjar samlas på sina platser. Snart börjar hinkarna med sand, tegelstenar och bruk firas upp och ner med handkraft. Vi funderar en del över hur de har det. Det verkar som om de aldrig är lediga. Och de få timmar som det händer är det nog mat och sömn som gäller. Minimilönen här är visst c:a 300 baht/dag (ungefär 75 kronor). Mer än minimilön har de nog inte.......


Idag kände vi att vi måste ut en sväng - nu har vi varit inomhus ända sedan vi kom hem från sjukhuset i onsdags. Sakta men säkert återvänder krafterna! En tur till stranden fick det bli. Och ett bad! Det var alldeles, alldeles underbart!


På Kata Mama är det nästan alltid fullt av folk. Vi åt också en lätt lunch där idag. Och så köpte vi en donut av vår vän donutsmannen!


Här sitter man bra.......


Ett par timmar på stranden blev det idag. Och ingen middagssömn! Och medicinarsenalen minskar för varje dag! Tommy börjar repa sig på allvar!


På kvällen gick vi ut och köpte ett par nya badshorts till Tommy - hans gamla, som han köpte första dagen i Khao Lak, är utslitna. Och efter middagen på Bluefin fick vi en liten Baileys on the house......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar