torsdag 18 mars 2010

Viktlös!


Nu vet jag hur det känns! En vattentank med 900 liter vatten, 35 grader varmt (som havet i Thailand ungefär) och saltare än Döda havet! Mörkt, soft musik på avstånd........ Efter en liten stund slappnar man av helt och inser att man flyter som en kork och är totalt viktlös. Efter ytterligare några minuter (eller så - man tappar alldeles bort tids- och rumsuppfattning) - andas man "sömnandning" och sover fast i vaket tillstånd. Det är inte lätt att beskriva floating! Helt fantastiskt var det i alla fall, så det blir inte sista gången!
Jag och alla mina "svägerskor", Eva, Gittan och Monica, hade en underbar dag! Hagabadet är lyxigt, dyrt och fantastiskt! Efter 4 timmars total njutning var vi mjuka och rena som nyfödda bebisar och behandlade till kropp och själ.


Dagen - som blev ganska sen kväll - fortsatte på Rörö. Massaman Chicken och vitt vin........ Mycket prat och skratt och reseplanering blev det! Och några fina bilder lyckades vi ta under dagen..... Fler bilder? Kolla här!






Ibland måste man unna sig....

4 kommentarer:

  1. En sån trevlig dag vi hade,så lyxiga vi kände oss ♥

    SvaraRadera
  2. Jättemysigt ni har det..det ser ju ut som pancholivet verkar väldigt fabulöst..Hm..längtar redan..Kramar tills vi ses!!//EÅ

    SvaraRadera
  3. Ja..det här var en dag att minnas...mera sånt!!!♥

    SvaraRadera
  4. Guuuud, vad mysigt!!

    /gittan

    SvaraRadera