lördag 28 maj 2022

Finaste

 


tiden kanske är just nu! Äppelträdet blommar överdådigt i år. Det gör det vartannat år, med miljontals blommor. Åren däremellan har det 3 - 4 blommor. Konstigt. Men i år får vi njuta av prakten!




De vita rhododendronen har slagit ut och blommar över alldeles för fort. Då är det väl tur att de lila är senare...... Snart kommer de också!


Vitlök och lök har vi hur mycket som helst i år, och de växer och frodas. Det gör ogräset också. Dags att rensa........


Så har de börjat få färg, våra röda buskar som har växt oss över huvudet på bara några år. Sådär stora skulle de inte bli egentligen. Men det har de inte förstått, så de fortsätter växa!


Ute för första gången sedan de flyttade till oss, hönsen. Hönsgården är nog bra, men utsidan är väldigt mycket mera spännande!




Rosenrabatten. Alla rosor har klarat vintern, även de där två som vi hade dömt ut som stendöda för ett par veckor sedan! 


Till och med hemma vid lägenheten blommar det..........

Nu har det regnat och regnat i flera dagar. Nu får det snart vara bra med regn. Och kallt är det också - det är närmast vinterkläder som gäller om man ska vara utomhus. Och det ska man ju. Fast ibland tar det emot. Jag vill ha sol och värme NU!



















 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar