onsdag 15 december 2021

På väg och framme!


Efter 1,5 år fick jag äntligen träffa mina barnbarnspojkar igen! Och vad de har växt - på flera sätt!

Måndag morgon efter en orolig natt åkte vi till Årjäng med grannen Anita får vidare färd med buss mot Stockholm (Tusen tack Anita!). 6 timmar i dimma och gråväder - tur att man kan lyssna på ljudbok på vägen.......
Taxi till Danderyd där Annelie hämtade oss och tog oss den sista biten till Åkersberga och barnbarnen! Sonja bjöd på god middag och så småningom var det dags att sova, för nästa morgon skulle vi ju vidare!


På Arlanda bygger de om, så det var rätt mycket vandrande innan vi kom fram till vår gate. Men vi hade gott om tid och kunde ta det lugnt. Tack Annelie och Sonja för skjuts till Arlanda!


Rätt mycket folk var det som skulle med planet - alla med munskydd som var obligatoriskt. Och alla höll avstånd så gott det gick. Och alla hade vaccinationsintyg eller var nytestade, så vi kände oss rätt lugna.


Äntligen - ovan molnen!


Knappt fyra timmar senare landade vi i Alicante, fick visa upp nödvändiga dokument (hälsodeklaration och covidbevis), hämta upp våra väskor och vandra ut till en väntande Cecilia som tog oss snabbt och säkert till vårt hem för tre månader framåt.


Efter lite mat och vin slocknade vi och var väl närmast medvetslösa fram till idag! En väldigt lugn dag skulle det bli. Det enda som vi var tvungna att göra var att gå till affären och handla mat. Vackra blommor på vägen.......
Fast vi kunde inte handla så mycket eftersom det visade sig att kyl och frys hade gett upp andan sedan någon var här sist. Nåja - det löser sig nog. Tills vidare får vi handla sådant som inte behöver stå i kylen!


Vår pool. Där är nog lite kyligt nu.



Hemma igen! I morgon är en ny dag..........















 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar