onsdag 7 april 2021

Nytt projekt


För en vecka sedan hittade vi äntligen vad vi hade letat efter ett bra tag - nya bänkskivor! Både den i köket och den i badrummet  i stugan måste bytas. De har säkert suttit där i 30 år. Med hjälp av snälla grannarna lyckades vi få in dem i stugan via fönstret och vidare in i badrummet. Det är enda stället de får plats på......... Sedan fick det bli en paus för planering.


Dag 1, måndag. Vi lyckades få loss den gamla ruttna bänkskivan! Den åkte ut fort!


Dag 2, tisdag. Vi lyckades bära ut den nya skivan och Tommy kapade av en bit på längden. 


Den gamla diskbänken får duga ett tag till. Just nu står den på utsidan. Den gamla kranen ska kastas och ny ska på plats - den är inköpt sedan länge.


Gammalt skrot numera. Det ska eldas upp så småningom.


Dag 3, onsdag. Dags att såga upp för diskbänken! Det tog en stund, men till slut fick vi till det.


Nu passar den! Bara resten kvar.......


Så har vi varit på rehab i Bengtsfors och hämtat lite hjälpmedel till Tommy - en rollator och en duschpall. Det kommer att behövas ett tag, både innan och efter operationen (när den nu blir av.........) Nu blir det rollatorrace i trädgården!


Vår lille Miss har en kompis - grannens långhåriga misse! De morrar lite på varandra, men tycks komma ganska bra överens. Fast den här kvällen fick lille Miss stanna inne, så de fick umgås genom fönsterrutan. Det går bra, det också.........





















 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar